Do it outdoors!

Regio: Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, West-Friesland.

CHI IS STROMENDE
LEVENSENERGIE;
BALANS DOOR
BEWEGING
Anneke

Good feeling in je life ;-)
De start voor een lekker uurtje voor jezelf!
Terug naar het overzicht
thumbnail img

ChiRunning techniektraining wekelijks in Obdam

 

Wil je lekker wekelijks in de buitenlucht sporten en wil je de volgende ochtend zonder spierpijn je bed weer uitkomen? Dan is aansluiten bij het ChiRunning Trainings Centrum echt iets voor jou. We sporten in een gezellige groep van allerlei pluimage. Jouw conditie instap niveau is per definitie oké, jouw lichaam is tijdens de training leidend.

ChiRunning bij het ChiTrainingsCentrum in Obdam is geschikt voor de beginnende loper maar ook voor de geoefende loper. ChiRunning past het principe van geleidelijke vooruitgang toe op iedere verandering in techniek, in schoenen en in afstand. Goed voor je lijf zorgen betekent dat je best wel de uitdaging kan opzoeken maar dat je wel rond jouw zone van belasting blijft.
Je leert luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft. Dit zorgt ervoor dat niets voor zijn tijd gebeurt en het voorkomt blessures door overbelasting zoals shinsplints, plantair fascitis, achillespeesproblemen en de bekende lopersknie.
Terugkerende focussen zijn: aandacht, balans, ontspanning, pasfrequentie, ritme, soepel lopen!

Om mee te kunnen doen is het belangrijk dat je les gehad hebt in de theorie. Informeer bij Anneke welke mogelijkheden er zijn om snel in te kunnen stromen. Zoek je maatjes van jouw niveau? Ben je op zoek om bewegen in de buitenlucht structureel in je weekprogramma in te plannen? Dan is dit je kans! Inschrijven kan op basis van een abonnement.

Elke donderdagavond verzorgt Hollend stilstaan een Chi Running (hard)loop techniek training in Obdam. Een training is het verstoren van het biologisch evenwicht van verschillende systemen met als doel om een hernieuwd evenwicht op een hoger niveau te bereiken! De blessurevrije loop & energie zuinige looptechniek staat tijdens deze trainingen altijd voorop!

* Op Nationale Feestdagen vervallen de trainingen.
* Op donderdagavond 12 augustus starten we weer op! Op donderdagavond 19 augustus gaan we lekker naar het strand en oefenen we op de zandondergrond.

*Mocht er onverhoopt een reguliere training niet gegeven kunnen worden? Het alternatief? Ga eens een nieuw rondje rennen of train een keer vrijblijvend en gratis bij De Boer, Sport ,Health, Wellness. Geef even aan bij een instructeurs van de Sportstudio aan dat je normaal bij Hollend stilstaan mee traint!!!

TRAININGSINFO:
Datum: Elke donderdagavond van 19.30-21.00 uur.
Start locatie: De Boer Sport, Health, Wellness.  Dobber 9, 1713 GK Obdam. Start locatie tijdens de Corona: Op het industrieterrein Braken 37.
Kosten abonnement per maand:  €20,–. Geen inschrijfkosten.


AANMELDFORMULIER

– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

    Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief