Do it outdoors!

Regio: Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, West-Friesland.

CHI IS STROMENDE
LEVENSENERGIE;
BALANS DOOR
BEWEGING
Anneke

Good feeling in je life ;-)
De start voor een lekker uurtje voor jezelf!

Runningtherapie

Tijdens mijn jarenlange werk in Zorg & Welzijn heb ik veel mensen begeleid met zingevingsvragen. Deze vragen zijn vragen die door unieke mensen op allerlei verschillende manieren beantwoord worden. Door deze opgedane expertise en het veelvuldig buiten wandelen en rennen maakt dat ik nu met grote mate van vanzelfsprekendheid als Running therapeut werk.

Kennismaking
Tijdens de kennismaking wisselen we informatie uit. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid en ondersteun en begeleid vanuit mogelijkheden en wensen. Binnen mijn gegeven therapie staan betrouwbaarheid, integriteit, eerlijkheid, maar vooral deskundigheid in een hoog vaandel. De trainingen zijn uitdagend met een sausje van speelsheid erover.

Methode
Running Therapie is gericht op herstel en op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Dit doen we door middel van speelse fysieke oefeningen, aandacht voor je lichaamshouding, lichaamsbewustzijn & bodysensing-oefeningen. We maken gebruik van inspanning- en ontspanningsoefeningen om (weer) bij uw gevoel te komen.
Via rustig hardlopen ontwikkelt u een betere conditie, zowel fysiek als mentaal waardoor u meer balans ervaart. U gaat zich vitaler voelen. Het heeft zo een preventieve werking op uw gezondheid voor nu maar natuurlijk een mooie opstart voor de toekomst. Gedurende plusminus 3 maanden werken we 1 of 2 keer samen aan uw gezondheid. Hoe we dat doen? Op maat gesneden. Waar we dat doen? Natuurlijk outdoor!!!

Nazorg
De gewone dagelijkse zaken blijven zich aandienen zoals sociale druk, werkafspraken en conflicten. Om terugval te voorkomen kunnen we samen een vinger aan de pols te houden. Na de drie maanden kan je aansluiten bij de looptechniekgroep van Hollendstilstaan die wekelijks een training op het programma heeft. Alle niveau`s kunnen meedoen!