Do it outdoors!

Regio: Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, West-Friesland.

CHI IS STROMENDE
LEVENSENERGIE;
BALANS DOOR
BEWEGING
Anneke

Good feeling in je life ;-)
De start voor een lekker uurtje voor jezelf!
Terug naar het overzicht
thumbnail img

Start To Chi Run Juni 2022

Wat is StartToChiRun ? 
Wil je beginnen met hardlopen? Kies dan voor de trainingen bij  Hollendstilstaan; balans door beweging. In deze cursus leer je van een professionele en toegewijde trainster energie efficiënt en blessurevrij hardlopen.
En het leuke is: je doet het niet alleen! Samen in een groep met medebeginners zet je die moeilijke eerste stap. Na aanmelding ben je meteen  lid van de loop-groep(en)App (s) .

Waarom zou je moeten gaan hardlopen?
Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden en te blijven. De trainingen zijn voor iedereen goed te doen. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. In deze bijzondere Corona tijd kan je dus altijd outdoor je belangrijke beweging door laten gaan!!

En stel je eens voor; na de trainingen een goodfeelinginjelife;-) met de mogelijkheid om na de cursus op donderdagavond door te pakken bij het ChiRunning Trainings Centrum in Obdam.

Kosten en locatie:
Kosten van de StartToChiRun cursus zijn € 70,00
Verzamel locatie parkeerplaats: Dobber 9, 1713 GK Obdam
Verzamelen bij: De Boer Sport, Health, Wellness.

Dus na 5 weken StartToChiRun:
Ken je jouw tempo
Heb je je eigen loopschema qua techniek en afstand
Heb je kennis gemaakt met de mooie Chi loophouding
Ben je fitter en gezonder
Wil je voortaan lekker buiten sporten
Heb je loopmaatjes
Kan je alleen verder
en ….……..ben je ontzettend trots op jezelf.

En daarna….. Hoe leuk is het dan om je blijvend te laten inspireren door Hollendstilstaan in ademhalingstechnieken in rust, trainen op hartslag of individuele (mentale) coaching.
En… de mogelijkheden voor doorverwijzing naar prof. collega`s van Anneke inzake krachtoefeningen, EMS, ontspanningsmassages, fysio en voeding.

Wanneer:  Helaas duurt het tot eind mei 2022 voordat je via deze vorm bij Hollendstilstaan kennis kunt maken met de fantastische ChiRunning techniek.
Tijd: van 19.30 tot 20.30 uur

En oh ja, iedereen kan het. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom dan gewoon alvast vrijblijvend een training op de donderdagavond meedoen bij het ChiRunning Training Centrum. Dan kan je proeven of het wat voor jou is. We verzamelen voor de parkeerplaats van De Boer Sport, Health en Wellness.  Als de Sportstudio i.v.m. Corona nog gesloten is dan geef ik je na aanmelding aan op welke plek we starten.
Meer info bij Hollendstilstaan: 06 2737 1040.

Geef ons 100% en we creëren samen met jou je eigen doorbaak.

    Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief