Do it outdoors!

Regio: Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, West-Friesland.

CHI IS STROMENDE
LEVENSENERGIE;
BALANS DOOR
BEWEGING
Anneke

Good feeling in je life ;-)
De start voor een lekker uurtje voor jezelf!
Terug naar het overzicht
thumbnail img

TEAM CHI training op het Noordzeestrand

 

Tijdens de zondagochtend gebruiken we het strandzand om de spanning | ontspanning beter in je lichaam, en specifiek via je blote voeten, te voelen. Daardoor ontwikkel je op een steeds dieper niveau een energiezuinige en blessurevrije hardloopstijl. Samen spelen met de techniek staat voorop waarbij we ook zeker de wind gebruiken. Het is heerlijk om samen op het strand met een groep te genieten van de beweging. Lekker buiten sporten met de gekozen focussen binnen jouw belastbaarheid met de zon in je gezicht!

Is dit iets voor jou? Dan kan je je aansluiten door je op de geven voor de groepsapp van `OutdoormetChi`. De trainingen van de hardloopgroep staan in het teken van spelend technisch lopen. Vragen vanuit de groep (dat zijn dus ook jouw vragen:-) zijn qua inhoud in deze training leidend. Daarna eventueel nog een frisse duik in zee en tot slot drinken we gezellig wat in `onze` strandtent ;-).

Data: Zondagochtenden 2021

  • Ad Hoc planning. Via de hardloopgroepsapp van `Team Chi outdoor` krijg je een melding op je telefoon.

Tijd: 09.30 – 11.00 uur.

Locatie: Verzamelen in Egmond aan Zee voor de strandopgang bij het KNMR reddingsstation Egmond aan Zee, Boulevard Zuid 5, 1931 AA . Opgang van het strand bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee. Strand Egmond aan Zee 10, 1931 AZ  (voorheen De Schelp).

Werkwijze: Via 06 27 37 10 40 meld je je telefonisch aan voor de `OutdoormetChi` groepsapp of via onderstaand aanmeldingsformulier. Je wordt dan toegevoegd als lid van de app. Via de groepsapp van Team Chi krijg je een aantal dagen van te voren een berichtje van Anneke dat er die zondag een strandtraining is.

Kosten: Doe je mee met de training dan krijg je na afloop een betaalverzoek via de app van €10,00 voor de genoten strandtraining.

NB: De richtlijnen vanuit de overheid in verband met Covid-19 zijn altijd leidend.

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

    Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief